Tule lumilautailemaan hiihtokoulun aikuisten kurssilla!

Kauukauden alussa alkavilla kursseilla opettelet lautailua leppoisassa porukassa Hirvensalon rinteillä! Hiihtokoulun opettajien vetämän kurssin aikana opetellaan lautailun perusteita ja hiotaan jo kehittyneitä taitoja. Klinkikkatyyppiselle neljästä kerrasta koostuvalle kurssille ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneet konkaritkin!

Kurssi on suunnattu lautailusta innostuneille laskijoille. Kurssilla voit testata myös vuokraamomme lumilautoja. Muistatahan, että vuokravälineitä on rajoitetusti.

Perjantain lumilautakurssi

AIKATAULU

Neljä kertaa perjantaisin kello 18:00 – 18:50 (50 min. / kerta)

Kurssi täytetään myynnin perusteella. Kurssille on mahdollista ilmoittautua hiihtokoulun verkkokaupan tai vuokraamon kassan kautta, niin kauan kuin paikkoja on vapaana. (Emme valitettavasti ota vastaan varauksia puhelimitse, ainoastaan maksettu ilmoittautuminen takaa paikan kurssilla.) Eri taitotason laskijoille tarvittaessa omat opetusryhmät!

Kurssin hinta sisältää hissinousut ryhmän toimintapäivinä 16 – 21 välisenä aikana sekä mahdollisuuden vuokravälineiden testaamiseen ja käyttöön opetuksen aikana. Huomioithan, että vuokraamon varustemäärä on rajallinen.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN
Yksittäisen kurssin toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.

Pääset varaamaan ja maksamaan kurssin täältä:

https://hirvensalo.axess.fi/fi/kurssit/

MUUT TOIMITUSEHDOT

Yksittäisen kurssin toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.

Kurssin toiminnassa sovelletaan ski.fi sivuilla olevia hiihtokoulujen palveluita koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Hiihtokoulujen sopimusehdot