Hiihtokoulun päätöstapahtuma 2024

Hiihtokoulun kausiryhmien päätöstapahtuma järjestettiin 25.3. maanantaina HIrvensalon rinteillä. Tapahtuman varsinaisia osallistujia Race Schoolissa, Vauhti- ja LumiWernereissä oii yli 80 oppilasta, lisäksi vanhemmat, kaverit ja muut kannustusjoukot olivat löytäneet hienosti tiensä paikalle. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua.

LumiWernereiden leikkimielinen puuharata Kolmosessa oli kovassa käytössä, Race School ja VauhtiWernerit taas kisasivat Kakkosessa. Aurinko ei näyttäytynyt, mutta fiilis oli korkealla katsojien seuratessa maalialueella kisaajien laskuja.

Ratojen jälkeen nautittiin hodareita, makkaraa ja mehua kahvilassa ja vietettiin aikaa yhdessä. Lopuksi julkistettiin ne kaikkien odottamat tuloksetkin. Kurssitodistusten, mitalien, tarrojen ja karkkien jälkeen toivotettiin hyvät kauden jatkot ja suunnattiin kohti uusia laskettelukokemuksia. 

Alkutalvesta saakka ahkerasti treenaamalla on menty eteenpäin isoin askelin. Hienoa, että rinteisiin on taas tullut wernereistä ja ratakoululaisista uusia taitavia laskettelijoita muiden iloksi. Nyt kannattaa nauttia loppukauden ihanan pehmeästä keväthangesta, auringonsäteistä ja kivasta lähirinteestä! 

Hiihtokoulun päätöstapahtuman lopputulokset:

 

VauhtiWernerit:


VauhtiWernerit: