Hyvät kausikorttilaiset ja kausikorttilaisten huoltajat!

Olemme laatineet kaikkien turvallisuuden ja sopuisan yhteiselon vuoksi seuraavat säännöt Hirvensalon kausikorttien haltijoille.

1. Noudata Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen virallisia rinnesääntöjä.
2. Käyttäydy hississä henkilökunnan ja opastetaulujen ohjeiden mukaisesti. Mm. mutkittelu hissiladulla tai hissikapulan ”sivullevedättäminen” voivat aiheuttaa merkittävät vauriot hisseille, joista seuraa korvausvastuu.
3. Jonota kuten muutkin asiakkaat. Tämä koskee kaikkia Hirvensalon hiihtokeskuksen palveluja hissijonosta ravintolaan. Jäädytämme etuilijoiden rinnelipun/kausikortin määräajaksi.
4. Jätä välineet niille tarkoitettuihin paikkoihin. Myös kahvion edustalla välineet tulee laittaa telineisiin eikä jättää lojumaan maahan.
5. Varkaudet sekä ilkivalta ovat luonnollisesti asioita, joista teemme ilmoituksen myös viranomaiselle. Myös kiusaaminen alueella on kielletty!

Toivomme että te (ja lapsenne) perehdytte näihin pelisääntöihin, jotta voimme yhdessä nauttia mukavammasta laskettelukaudesta.

Hirvensalon hiihtokeskuksella on oikeus kuolettaa kausikortti määräajaksi, mikäli ohjeita ei noudateta. Toistuvista rikkomuksista kausikortti ja laskuoikeus koko kauden osalta perutaan. Rahoja ei näissä tapauksissa palauteta.

KAUSIKORTIN VÄÄRINKÄYTTÖ

Kausikortti on henkilökohtainen. Kuvallista kausikorttia ei saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Henkilökohtaisen kausikortin luovuttamisesta toiselle henkilölle seuraa lipun välitön mitätöinti. Kausikortin voi lunastaa takaisin aikaisintaan viikon kuluttua mitätöinnistä. Veloitamme väärinkäytöksestä 150 euron tarkastusmaksun ja päivälipun hinnan. Kausikortin haltijan kuva näkyy ala-asemalla porteista mentäessä. Tehostamme lippujen valvontaa tällä kaudella. Takaisinlunastus tulee tehdä täysi-ikäisen toimesta.

Mikäli lippu pitää siirtää uudelle korttipohjalle, veloitamme vanhan lipun kuolettamisesta ja uuden lipun tekemisestä 20 euroa sekä mahdollisen uuden Axess-kortin hinnan.

Hirvensalon hiihtokeskus / Turun Slalomseura ry