Parkkilaskukoulussa opetellaan ja kehitellään parkki- ja freestyle-laskemisen taitoja ja varmuutta temppujen ja suorituspaikkojen suhteen. Kurssin harjoitteet koskevat hyppyreitä,  kaiteita ja pressibokseja sekä muuta temppuilua rinteessä. Kerran viikossa kauden ajan jatkuva parkkikoulussa on omat ryhmänsä ja opettajansa suksille ja laudalla laskeville lapsille, ikäsuositus kolmosluokkalaisista lähtien yläkouluikäisiin ja vanhempiin. 

Parkkilaskukoulu suksilla: Maanantaisin ja keskiviikkoisin kahden viikon ajan klo 17:30 – 19:10. Treenikerrat: ma 18.3., ke 20.3., ma 25.3., ke 27.3.
Parkkilaskukoulu lumilaudalla: Maanantaisin ja keskiviikkoisin kahden viikon ajan klo 17:30 – 19:10. Treenikerrat: ma 18.3., ke 20.3., ma 25.3., ke 27.3.

Hinta: 160 €
Aikataulu: 18.3., 20.3., 25.3., 27.3. (maanantaisin ja keskiviikkoisin)
Kesto: Yksittäisen harjoituskerran kesto on 100 min
Harjoituskerrat: kurssin aikana harjoituskertoja yht. 4 kpl.
Hissiliput: Kurssin hintaan ei sisälly hissilippua. Jos sinulla ei ole kausikorttia, saat -50% alennuksen neljän arkipäivän lipusta kurssipäiville.

Kurssin kuvaus: Parkkilaskukoulu on kolmosluokkalaisista lähtien yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille laskijoille suunnattu neliosainen kurssi, johon voivat osallistua myös aikuiset. Kurssilla on tarkoitus syventää pienryhmässä parkki- ja freestyle-laskemisen taitoja ja varmuutta temppujen ja suorituspaikkojen suhteen. Kurssin harjoitteet koskevat sekä hyppyreitä, että kaiteita / pressibokseja. Harjoituskerrat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin yhteensä neljänä kertana kahden viikon aikana.

Tavoitteet: Parkkilaskemisen varmuuden kehittäminen, uusien temppujen oppiminen ja parkkilaskemisen "sääntöjen ja suositusten" tunteminen.

Edellytykset: Edellytyksenä osallistumiselle on sujuva laskutaito. Kuvailethan ilmoittautumisen yhteydessä omaa laskutaitoasi sille varattuun viestikenttään.

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti ja ryhmät täytetään ilmoittautumisten perusteella. Ryhmiin on mahdollista ilmoittautua oheisen linkin kautta niin kauan kuin paikkoja on tarjolla. Kassalta tai puhelimella tiedusteltuja tai tehtyjä varauksia ei hyväksytä, vaan lomakkeen kautta vaadittavat tiedot on täytettävä.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Yksittäisen kurssin (lauta/sukset) toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.

MUUT TOIMITUSEHDOT

Ryhmään ilmoittautunut harjoittelee kyseisen ryhmän aikataulujen puitteissa. Kurssipäiviä tai hissinousuja ei korvata tai muuteta muille päiville.
Yksittäisen kurssin (lauta/sukset) toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.
Myynnin sulkeuduttua ei kursseille enää oteta uusia osallistujia.
Parkkilaskukoulun toiminnassa sovelletaan ski.fi sivuilla olevia hiihtokoulujen palveluita koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Hiihtokoulujen sopimusehdot: