TOIMINNAN KUVAUS

Free&Park School on 2015 – 2009 syntyneille lapsille suunnattu suksilla tapahtuvan vapaalaskun ja temppuilun harrastetason ryhmä.

KERRAN VIIKOSSA, MAANANTAISIN HARJOITTELEVA RYHMÄ

Kello 18:00 – 19:15, maanantaisin, 24.1.2022 alkaen.

Yksittäisen harjoituskerran kesto on 75 min ja kauden aikana harjoituskertoja kertyy 8 kpl. Hiihtolomaviikolla on tauko.

Harjoituskertojen lisäksi järjestetään kauden päätteeksi sessarit 28.3.2022.

Viikkotreeneissä keskitytään alppihiihdon perustekniikkaan mm. hyppyjen, takaperinlaskun, piruettien ja muiden suksitaituruutta kehittävien harjoitteiden avulla.

Spinnit, feikkilasku, reilauksen kehittely lumelta putken päälle, helpot pressipenkit ym. tulee kurssin aikana tutuksi.

LÄHTÖTASO RYHMIIN ILMOITTAUTUMISEEN

TAITOTASOVAATIMUKSET

Lapsi on käynyt Hiihtokoulun Lumi-, ja VauhtiWernerin tai vastaavat kurssit, ollut aiemmilla kausilla mukana koko kauden kestävissä ryhmissä, kuten Team TuSla, Ratakoulu tms., tai muutoin hankkinut vaadittavat taidot:

Lapsi kykenee nousemaan omatoimisesti ylös ankkurihissillä useita kertoja tunnin aikana ja laskemaan vauhdikkaasti 3. Rinteen alas, tehden käännöksiä yhdensuuntaisin suksin (vauhti kontrollissa, kyky kääntyä/ muuttaa laskulinjaa haluttuun suuntaan), sekä kykenee pysähtymään kesken rinteen, ohjaajan määrittelemään paikkaan 3. rinteessä.

Mikäli lapsen taitotaso ei täytä ym. kriteerejä, siirretään hänet tarvittaessa taitotasoaan vastaavaan ryhmään -> Wernerikurssit: Lumi- tai VauhtiWerneri.

AIKATAULU

Maanataisin kello 18:00 – 19:15  75 min. / kerta.

Ryhmät aloittaa toimintansa: 24.1.2022 klo 18:00

Viikolla 8 (Hiihtoloma) tauko.

Päättäjäistapahtuma 28.3.2022, sessarit.

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti ja ryhmät täytetään nettimyynnin perusteella. Ryhmiin voi ilmoittautua ainoastaan Hirvensalon Hiihtokoulun Axess- järjestelmän kautta, niin kauan kuin paikkoja on tarjolla.

Kassalta tai puhelimella tiedusteltuja tai tehtyjä varauksia ei hyväksytä, vaan vaadittavat tiedot on täytettävä ja varaus maksettava hyväksytysti Axess- järjestelmän kautta.

HINTA

Tiistain TAI torstain kerran (1x) viikossa ryhmät:

200 € sisältäen 8 opetus-/valmennuskertaa, à 75 min ja yhdet (1) sessarit 28.3.2022, sekä hissinousut kyseisinä harjoituspäivinä.

KAUSIKORTTI

Koko kauden kestäviin ryhmiin ilmoittautuneella ja ryhmän maksun maksaneella on mahdollisuus hankkia Hirvensalon Hiihtokeskuksen kauden 2021/2022 kausikortti erikoishintaan.

Kausiryhmiin kuuluville myönnetään -50% alennus normaalista, voimassa olevan hinnaston mukaisesta kausikortista. Kausikortti on lunastettavissa vain Hiihtokeskuksen lipunmyynnistä, keskuksen aukioloaikojen puitteissa, annettua kampanjakoodia vastaan!

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

Pääset varaamaan ja maksamaan kurssin täältä:

MUUT TOIMITUSEHDOT

Kun lapsi ilmoitetaan esim. maanantain ryhmään, tulee hänen opetuksensa / valmennuksensa tapahtumaan maanantain ryhmän aikataulujen puitteissa ja hissinousut koskevat vain näitä määriteltyjä päiviä, eikä hissinousuja korvata tahi muuteta muille päiville.

Yksittäisen kurssin toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi. Tarvittaessa kursseja yhdistellään ja ryhmän sisällä opetus eriytetään vastaamaan kurssilaisen taitotasoa.

Kaikkien kausiryhmien myynti sulkeutuu tiistaina 18.1.2022 klo 23:00, jonka jälkeen ei kursseille enää oteta uusia osallistujia.

TuSla Race School toiminnassa sovelletaan ski.fi sivuilla olevia Hiihtokoulujen palveluita koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Hiihtokoulujen sopimusehdot: