MAANANTAIN LUMILAUTAWERNERIT

LumilautaWerneri-kurssit ovat osa Hirvensalon Hiihtokoulun opetustoimintaa, joka on suunnattu lumilautailusta innostuneille 2017 – 2008 syntyneille. Ryhmät on tarkoitettu lumilautailun alkeita opetteleville.

75 MINUUTIN RYHMÄ 18:00–19:15 ALKAEN 8.1.2024

LumilautaWerneri on lasten alkeisryhmä, jossa kymmenen toimintaviikon aikana opetellaan lautailun alkeistason perustaitoja. Kurssilla opetellaan tuntemaan omat välineet, liikkumaan ensin omatoimisesti tasaisella, edeten naruhissirinteeseen, jossa opetellaan käännökset, oikoluisu ja pysähtyminen. Kauden aikana edetään ankkurihissin käytön opetteluun ja Kolmosrinteeseen. Tavoitteena kauden päätteeksi nouseminen ankkurihissillä yksin tai kaverin kanssa, henkilökunnan avustaessa kapulan ottamisessa ja sujuva, kontrolloitu laskeminen Kolmosrinteessä sekä maltilliset temput.

LÄHTÖTASO
LumilautaWerneri-ryhmään voivat ilmoittautua kaikki lautailusta kiinnostuneet 2017 – 2008 syntyneet.

AIKATAULU
Maanantaisin kello 18:00 – 19:15, 75 min. / kerta
Maanantain ryhmä aloittaa toimintansa 8.1.2024 klo 18:00

TAUKO:
Hiihtolomalla 19.2.2024 (viikko 8) tauko

HINTA:
260 € sisältäen 10 opetuskertaa, à 75 min
Hinta sisältää hissilipun ryhmän toimintapäivinä 16–21 väliselle ajalle.
Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti ja ryhmät täytetään nettimyynnin perusteella. Ryhmiin on mahdollista ilmoittautua Hiihtokoulun verkkokaupan kautta, niin kauan kuin paikkoja on tarjolla. Kassalta tai puhelimella tiedusteltuja tai tehtyjä varauksia ei hyväksytä, vaan vaadittavat tiedot on täytettävä ja varaus maksettava hyväksytyksi Axess-järjestelmän kautta.

KAUSIKORTTI ALENNETTUUN HINTAAN

Koko kauden kestäviin ryhmiin ilmoittautuneella ja ryhmän maksun maksaneella on mahdollisuus hankkia Hirvensalon Hiihtokeskuksen kauden 2023/2024 kausikortti alennettuun hintaan. Kausiryhmiin kuuluville myönnetään -50% alennus normaalista, voimassa olevan hinnaston mukaisesta kausikortista. Kausikortti on lunastettavissa vain Hiihtokeskuksen lipunmyynnistä, keskuksen aukioloaikojen puitteissa, annettua kampanjakoodia vastaan.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN

Yksittäisen kurssin toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi. Tarvittaessa kursseja yhdistellään ja ryhmän sisällä opetus eriytetään vastaamaan kurssilaisen taitotasoa.
Myynnin sulkeuduttua ei kursseille enää oteta uusia osallistujia.

Pääset varaamaan ja maksamaan kurssin täältä

MUUT TOIMITUSEHDOT

Kun oppilas ilmoitetaan ryhmään, tulee hänen opetuksensa / valmennuksensa tapahtumaan kyseisen ryhmän aikataulujen puitteissa. Kurssiin sisältyvät hissinousut koskevat vain kyseisiä kurssipäiviä. Hissinousuja ei korvata tai muuteta muille päiville.

Yksittäisen kurssin toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi. Tarvittaessa kursseja yhdistellään ja ryhmän sisällä opetus eriytetään vastaamaan kurssilaisen taitotasoa.

Kausiryhmien myynnin sulkeuduttua ei kursseille enää oteta uusia osallistujia.

Kurssin toiminnassa sovelletaan ski.fi sivuilla olevia Hiihtokoulujen palveluita koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Hiihtokoulujen sopimusehdot