Tutustu telemark-hiihtoon hiihtokoulun tellukurssilla!

Kuukauden alussa starttaavilla tellukursseilla pääset opettelemaan hiihtämistä Hirvensalon rinteillä perinteisen telemark-hiihtotyylin parissa hyvässä porukassa! Telluilla laskeminen poikkeaa tavallisesta alppihiihdosta erilaisen tekniikansa johdosta. Kantapäät vapaana koet ja tunnet rinteen aivan uudella tavalla lasketteluun verrattuna! Hiihtokoulun johdolla tapahtuva opetustoiminta on klinkikkatyyppinen neljästä kerrasta koostuva kurssi, johon ovat tervetulleita niin aloittelijat kuin kokeneet konkaritkin. Eri taitotason laskijoille tarvittaessa eri opetusryhmät omalla opettajalla!

Kurssi on suunnattu telemarkista kiinnostuneille laskijoille. Kurssilla voit testata myös vuokraamomme telemark-välineitä. Muistatahan, että vuokravälineitä on rajoitetusti.

Perjantain Telemark-kurssi

AIKATAULU

Neljä 50-minuuttista opetuskertaa perjantaisin kello 18:00 – 18:50 (50 min. / kerta)

Kurssi täytetään myynnin perusteella. Kurssille on mahdollista ilmoittautua hiihtokoulun verkkokaupan tai vuokraamon kassan kautta, niin kauan kuin paikkoja on vapaana. (Emme valitettavasti ota vastaan varauksia puhelimitse, ainoastaan maksettu ilmoittautuminen takaa paikan kurssilla.) 

Kurssin hinta sisältää hissinousut ryhmän toimintapäivinä 16 – 21 välisenä aikana sekä mahdollisuuden vuokraamon telemark-välineiden testaamiseen ja käyttöön opetuksen aikana. Huomioithan, että vuokraamon varustemäärä on rajallinen.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSAMINEN
Yksittäisen kurssin toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.

Varaa kurssipaikkasi täältä

MUUT TOIMITUSEHDOT

Yksittäisen kurssin toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.

Kurssin toiminnassa sovelletaan ski.fi sivuilla olevia hiihtokoulujen palveluita koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Hiihtokoulujen sopimusehdot