Parkkilaskukoulussa opetellaan ja kehitellään parkki- ja freestyle-laskemisen taitoja ja varmuutta temppujen ja suorituspaikkojen suhteen. Kurssin harjoitteet koskevat hyppyreitä, kaiteita ja pressibokseja sekä muuta temppuilua rinteessä. Kerran viikossa kauden ajan kestävässä parkkikoulussa on omat ryhmänsä ja opettajansa suksilla ja laudalla laskeville lapsille, ikäsuositus kolmosluokkalaisista lähtien yläkouluikäisiin ja vanhempiin.

Kurssin kuvaus: Parkkilaskukoulu on kolmosluokkalaisista lähtien yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille laskijoille suunnattu kurssi. Kurssilla on tarkoitus oppia ja syventää pienryhmässä parkki- ja freestyle-laskemisen taitoja ja varmuutta temppujen ja suorituspaikkojen suhteen. Kurssin harjoitteet koskevat hyppyreitä, kaiteita ja pressibokseja sekä rinteessä tapahtuvaa temppuilua.

Tavoitteet: Parkkilaskemisen perusteiden oppiminen ja varmuuden kehittäminen, uusien temppujen oppiminen ja parkkilaskemisen "sääntöjen ja suositusten" tunteminen.

Edellytykset: Edellytyksenä osallistumiselle on sujuva laskutaito.

Paikkoja ryhmiin on rajoitetusti ja ryhmät täytetään myynnin perusteella. Puhelimitse emme valitettavasti ota varauksia vastaan.

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Yksittäisen kurssin (lauta/sukset) toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.

MUUT TOIMITUSEHDOT

Ryhmään ilmoittautunut harjoittelee kyseisen ryhmän aikataulujen puitteissa. Kurssipäiviä tai hissinousuja ei korvata tai muuteta muille päiville.
Yksittäisen kurssin (lauta/sukset) toteutumisen ehtona on vähintään 4 osallistujaa / kurssi.
Myynnin sulkeuduttua ei kursseille enää oteta uusia osallistujia.
Parkkilaskukoulun toiminnassa sovelletaan ski.fi sivuilla olevia hiihtokoulujen palveluita koskevia yleisiä sopimusehtoja.

Hiihtokoulujen sopimusehdot: